Turul virtual ne ajută să vindem casa mai repede

Articol preluat de pe 360eye.ro – realizator de tururi virtuale in Cluj.

În mod tradițional, suntem obișnuiți să vizităm imobile mergând fizic acolo. Cu toate acestea, în ultimii ani, în vizitele imobiliare a apărut o nouă tehnologie: turul virtual. Popularitatea acestei tehnologii a crescut odată pandemia de COVID-19, care a schimbat mentalitățile și obiceiurile populației, în special în domeniul imobiliar.

Avantajul turului virtual este că ne scutește de călătorii inutile, dar acesta nu este singurul său avantaj.

tur virtual cluj case

Turul virtual în serviciul imobiliar

Până de curând, cumpărătorul se mulțumea să se uite la câteva fotografii înainte de a se decide să contacteze o agenție imobiliară pentru o vizită. În majoritatea cazurilor, vizitele nu au succes, deoarece agentul imobiliar a ales cu grijă cele mai frumoase fotografii pentru a fi prezentate în anunțul său. Digitalizarea imobiliară înbunătățește transparența față de cumpărător care știe la ce să se aștepte înainte de a vizita casa. Vizita la proprietate îi va permite doar sa confirme ce a gandit vizitand-o virtual, dar și să stie unde se află proprietatea în oraș.

Tururile virtuale au multe avantaje în lumea imobiliară.

În primul rând, acestea permit agențiilor imobiliare să ofere un serviciu suplimentar și calitativ fie în favoarea cumpărătorilor, fie în favoarea cumpărătorilor.

Într-adevăr, tururile virtuale au fost extrem de populare în urma pandemiei, dar sunt încă o tehnologie noua și, prin urmare, au valoare adăugată reală în fața concurenței.

De asemenea, este un argument excelent pentru agențiile imobiliare pentru a obține exclusivitate. Într-adevăr, din moment ce nu toate agențiile își prezintă proprietățile cu tururi virtuale, acest lucru permite clienților să aleagă o agenție imobiliară cu servicii mai bune. Vor avea deci mare încredere în capacitatea dumneavoastră de a vinde proprietatea și vor fi mai deschiși către un contract exclusiv, care va permite și vânzarea casei la un preț mai atractiv.

Avantajele digitalizării casei tale

Digitalizarea casei dumneavoastră este o metodă care vă aduce multe beneficii.

Primul avantaj al digitizării caselor este că acestea devin vizibile în toată lumea în orice moment. Astfel, aria de vizibilitate a proprietăților este considerabil crescută.

Al doilea avantaj este o continuare a primului. Digitalizarea locuinței oferă posibilitatea de a efectua vizite virtuale, astfel că această metodă poate reduce foarte mult vizitele inutile. Tururile virtuale fac posibilă efectuarea unei prime selecții și, prin urmare, evită călătoriile care pot fi foarte lungi în funcție de locația caselor. Potențialii cumpărători care vin la locul în care au vizitat anterior proprietatea au practic deja o bună vizualizare a caselor și sunt cu adevărat interesați de ele.

În plus, o vizită tradițională necesită multă organizare și această primă selecție prin tururi virtuale economisește mult timp atât pentru cumpărători, cât și pentru proprietari.

Pentru vânzători este, de asemenea, mult mai convenabil. Într-adevăr, atunci când îți arăți casa sau apartamentul, ar trebui să fie ordonat. Dacă locuința dvs. a fost digitalizată, reduceți foarte mult numărul de vizite tradiționale pe care le faceți acasă doar primind cumpărători care sunt cu adevărat interesați de proprietatea dvs., aceștia vizitând virtual casa, în prealabil.

Pentru agentiile imobiliare, o casa digitalizata va aduce o reclama imobiliară de calitate evidentiată de posibilitatea unei vizite virtuale. Tururile virtuale sunt destul de recente, așa că este o modalitate excelentă de a ieși în evidență în prospectarea imobiliară, aducând noutate, precum și caracter practic, potențialilor clienți. O perspectivă de calitate crește foarte mult numărul de clienți potențiali și, de asemenea, vă permite să intrați în contact cu cumpărători care sunt cu adevărat interesați de proprietate.

Unul dintre avantajele tehnice ale acestei metode este că permite aproximarea dimensiunilor casei dumneavoastră. În plus, dacă sunt necesare renovări în casă, un meșter poate să estimeze prețul lucrării. În cazul unei vânzări, potențialii clienți pot apoi, din turul virtual, să se vizualizeze în casă sau apartament, de exemplu imaginându-și mobilierul în diferitele camere. Odată ce imobilul a fost vândut, cumpărătorul poate planifica din timp, sau chiar în timpul lucrărilor de renovare, mobilierul acesteia sau proiectarea bucătăriei, băii, etc.

Datorită tururilor virtuale, este așadar ușor să creezi un plan 2D al casei tale de renovat sau de vânzare, ceea ce îți reduce considerabil costurile prin eliminarea onorariilor arhitectului. Pe scurt, digitizarea casei tale îți va permite să-ți vinzi casa mai rapid.

După cum ați văzut, digitalizarea casei dumneavoastră are avantaje uriașe atât pentru agențiile imobiliare, cât și pentru cumpărători și vânzători. Această nouă tehnologie se impune prin revoluționarea completă a lumii imobiliare, iar creșterea ei în popularitate nu este pe cale să se oprească.

tur virtual cluj imobiliare

Puteți conta cu încredere pe serviciile 360eye.ro în cazul în care:

  • aveți o proprietate și doriți s-o vindeți sau s-o închiriați mai repede evitând vizitele inutile la proprietate
  • sunteți agent imobiliar și doriți să oferiți clienților dumneavoastra acest serviciu
  • închiriați proprietatea dvs în regim hotelier și doriți să creșteți nivelul de transparență față de clienții dumneavoastră

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *