Cum am construit o casa in 13 luni, si m-am mutat

In 2 octombrie 2014 am inceput constructia casei si in 1 noiembrie 2015 (13 luni mai tarziu) m-am mutat in ea impreuna cu sotia si cei doi copii.

A fost o experienta de invatare teribila si in perioada urmatoare o sa scriu pe houseblog.ro despre aceasta experienta, o sa partajez aici ce am facut bine, ce am facut mai putin bine (cum as face diferit) ca sa invatati din greselile mele.

Un alt motiv pentru care m-am hotarat sa pun pe un blog aceste detalii este pentru a documenta procesul, sunt sigur ca in timp o sa uit detalii si in acest fel o sa pot oricand reveni pe blog sa-mi reamintesc.

De asemenea o sa fie articole despre cum sa faci singur unele lucruri, cred cu tarie ca daca ai un pic de simt practic poti construi singur multe lucruri si poti economisi niste banuti.

Mai jos gasiti cateva poze cu diferite etape ale constructiei.

2 octombrie 2014

6 iulie 2015

9 ianuarie 2016

Nu o sa scriu in ordine cronologica, primele articole le gasiti deja pe site si pentru urmatoarele am cateva idei dar sunt dispus sa prioritizez despre ce doresc cititorii blogului. Asadar daca va intereseaza in mod deosebit o anumita etapa a constructiei casei va rog sa lasati un comentariu si o sa incerc sa abordez subiectul respectiv cu prioritate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *